Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Maj.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam Mikro biznis i porodično preduzetništvo 2016.

Od 26. do 28. maja u Domu sindikata biće organizovan sajam Mikro biznis i porodično preduzetništvo na Trgu Nikole Pašića i u Domu sindikata. Od 10.00 do 19.00 sva tri dana biće posvećena porodičnom biznisu koje je uvek imalo važno mesto u poslovanju u prestonici. Gradska vlada podržava ovu manifestaciju upravo zbog činjenice da je ... The post Sajam Mikro biznis i porodično preduzetništvo 2016. appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Otvoren Sajam mikro biznisa i porodičnog preduzetništva

Izvor: Press, 26.Maj.2016, 13:27

U Domu sindikata u Beogradu danas je otvoren sajam "Mikro biznis i porodično preduzetništvo" koji će u naredna dva dana pored privrednika iz Beograda i drugih gradova Srbije okupiti i veliki broj učesnika iz Makedonije, Republike Srpske, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.