SINIŠA KOVAČEVIĆ O ODLUCI UNESKA: Veća uvreda od ovoga ne postoji! Šta je sledeće - Danak u krvi?

Izvor: Kurir, 21.Okt.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINIŠA KOVAČEVIĆ O ODLUCI UNESKA: Veća uvreda od ovoga ne postoji! Šta je sledeće - Danak u krvi?

Ne guraju Antigva i Barbuda i Sao Tome i Principe Kosovo u Unesko nego ga guraju upravo oni veliki prijatelji u koje se naš premijer kune. Upravo oni do čije on reči drži i u koje on nepokolebljivo veruje, kaže za Kurir Siniša Kovačević dramski pisac i predsednik Srpskog otadžbinskog fronta a povodom odluke Izvršnog saveta Uneska koji je u Parizu prihvatio predlog preporuke za prijem Kosova u članstvo u toj organizaciji.

Prema njegovim rečima očito se radi o jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobroj taktici Albanaca sa Kosova da gde god se može, u bilo koju instituciju, bilo koje međunarodno udruženje ući preglasavanjem, oni to i odrade,  "normalno, uz veliku pomoć svojih mentora sa Zapada".

"Postavlja se pitanje, kakve mi to uvrede treba da doživimo? Ovo je meni, kako to sad klinci kažu - dno dna. Od ovoga gore nema. Od ovoga veća uvreda ne postoji. Koliki taj dnevnik uvreda treba da bude da se kod nas postavi i pojavi samo jedna mala intelektualna i politička zapitanost - dokle će to tako iti? Šta je sledeće, Danak u krvi?", kaže Siniša Kovačević.

P.L.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.