SEKSI BAJKERKA Ova Beograđanka pegla krivine u štiklama

Izvor: Blic, 16.Jun.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI BAJKERKA Ova Beograđanka "pegla" krivine u štiklama

Maraja Petrović je seksi Beograđanka koja na visokim štiklama vozi motor. Ako je sretnete u gradu, glava će vam se automatski okrenuti ka njoj.

- Vozim motor u štiklama i to po mogućnosti što višim, ali to je kada izlazim po klubovima, a preko dana, kada se vozim sama ili sa društvom vozim, u patikama. Uklapam se u sredinu... Podjednako vozim i u ravnoj obući i kad obujem štikle, drugačiji je samo vizuelni efekat onima koji me posmatraju - kaže Maraja za "24 sata". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Ona u avgustu puni 27 godina, iz Beograda je, tačnije iz Železnika. Vozi motor od trenutka kad je u osmoj godini od tate dobila "tomos kolibri".

- Iako delujem kao da sam na motor sela juče, veruj mi da to nije slučaj... Na motoru sam već 19 godina tako da sam za mnoge "matora" motorašica. Na prvom motoru i svakom sledećem sam učila kako se vozi, održava, kako se popravlja ako nešto nije u redu - priča nam ova zgodna brineta.

Pitali smo je koliko joj je bitno kako izgleda dok vozi.

- Što se tiče izgleda, nisam jedna od takozvanih "pozerki". Uvek nosim ful opremu i na 40 stepeni usred leta, jer od momenta kada sam sela na motor, tata me je učio da je, ako se ne, daj Bože, dogodi nezgoda, bolje da gulim opremu nego kožu i kost - otkriva ona.

Maraja u slobodno vreme pomaže ugroženim i napuštenim životinjama, besplatno daje deci časove engleskog, putuje kad god joj se ukaže prilika. Živi za leto i 40 stepeni, miris mora i toplotu sunca na koži, za osećaj slobode dok nisko leti na motoru, za nevaljali kez koji joj se razlije licem kada "ispegla krivine".

- Što se tiče frajera, to je standardna priča, uvek su svi pogledi uprti u mene, jer je kod nas na žalost još uvek čudo videti ženu na motoru. Navikla sam na sve od njih, od nemog zurenja, pa sve do dobacivanja nepristojnih ponuda - prepričava svoje iskustvo Maraja.

A kako su najluđe muvali i prosili muškarci koji je upoznaju, pročitajte na sajtu "24 sata".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.