SANACIJA ŠETALIŠTA NA ZEMUNSKOM KEJU

Izvor: Kurir, 30.Jul.2010, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANACIJA ŠETALIŠTA NA ZEMUNSKOM KEJU

U Skupštini grada Beograda potpisan je ugovor za sanaciju šetališta na Zemunskom keju između restorana „Šaran" i „Venecija".

Ugovor su potpisali predsednik opštine Zemun Branislav Prostran, sekretar za komunalne i stambene poslove Predrag Petrović i direktor JVP „Beogradvode" Miloš Milovanović.

Ističući da je i sam Zemunac, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izrazio je nadu da će projekat biti gotov sledeće godine.

Prema rečima predsednika opštine Zemun, novo šetalište, dugo 450 metara, „otvoriće Zemun prema Dunavu, što će omogućiti dolazak domaćih i stranih turista, a time će otvoriti i nova radna mesta".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.