Renoviranje Zavoda za plućne bolesti

Izvor: Studio B, 22.Feb.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renoviranje Zavoda za plućne bolesti

Gradski Zavod za plućne bolesti i tuberkulozu neće biti preseljen sa Zvezdare, nego će postojeća oštećena zgrada biti sanirana u što kraćem roku.

To je dogovoreno na sastanku predstavnika sindikata iz ove ustanove sa pomoćnikom ministra zdravlja Zoranom Kovačevićem i gradskom sekretarkom Verom Dražić.

Radove će, kako je dogovoreno, finansirati  Grad, Ministarstvo zdravlja i opština Zvezdara. Zgrada će se obnavljati u tri faze, a već nakon završetka >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << prve i najneophodnije, zaposleni će biti vraćeni u zgradu.

Podsećamo, Gradski zavod za plućne bolesti i tuberkulozu zatvoren je 21. novembra prošle godine po nalogu građevinske inspekcije, koja je ustanovila da zgradi preti urušavanje.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.