Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Jun.2020, 07:55

Reflektor teatar ponovo radi: Počinje sezona „Post-istina je laž“

Reflektor teatar ponovo počinje sa radom, a predstave će se igrati na otvorenoj i zatvorenoj sceni Dorćol Platz-a od 16. juna 2020. godine. Sezona „Post-istina je laž“ počinje, dakle, 16. juna, predstavom „Muškarčine“ koja se redovno izvodi već više od osam godina. Nekoliko dana kasnije, 20. juna, publiku očekuje izvođenje predstave „Sumnjivo lice“ u kojoj … Članak Reflektor teatar ponovo radi: Počinje sezona „Post-istina je laž“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CKO Rakovica: Besplatne predstave za decu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Jun.2020

Na platou ispred Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica, u subotu 13. juna i u nedelju 14. juna, održaće se besplatne predstave za decu. Želja organizatora je da se na taj način obeleži kraj školske godine sa najmlađim sugrađanima. U subotu, 13. juna 2020. od 17.00, na repertoaru će biti predstava...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.