Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Jun.2020, 15:20

BitefArtCafe Summer Stage: Koncert sastava (ne)normalni u čast Vlade Divljana

U četvrtak, 18. juna 2020. od 22.00, u klubu BitefArtCafe Summer Stage na Kalemegdanu, nastupiće (ne)normalni u čast Vlade Divljana. Koncert kojim se slavi život i muzika Vlade Divljana može biti samo najlepši, te iz tog razloga publika može da očekuje veče za uživanje. Sastav (ne)normalni će svirati omiljene numere iz svih perioda bogate Divljanove … Članak BitefArtCafe Summer Stage: Koncert sastava (ne)normalni u čast Vlade Divljana se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Filmsko veče na Cvetnom trgu: Istina

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Jun.2020, 00:12

Filmsko veče na Cvetnom trgu biće održano u četvrtak, 11. juna 2020. od 20.30, a na programu je francuski film „Istina“. Evropski pokret u Srbiji organizovaće na beogradskom Cvetnom trgu filmsku projekciju na otvorenom. Veče je deo obeležavanja Dana Evrope, 9. maja, ali nije moglo biti organizovano...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.