Red za udžbenike u Kosovskoj

Izvor: Press, 07.Sep.2010, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red za udžbenike u Kosovskoj

Roditelji srednjoškolaca čekaju i po pola sata u redu ispred Zavoda za udžbenike u Kosovskoj ulici, iako su u ovom preduzeću najavili više prodajnih objekata nego ranije. Veće gužve počele su da se stvaraju od proteklog vikenda pred ulazom za srednjoškolce, koji su sa zakašnjenjem dobili spiskove potrebnih knjiga i rasporede. Na ulazu u Zavod za udžbenike u Palmotićevoj ulici, gde se prodaju udžbenici za osnovnu školu, nema velikih redova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i uglavnom se čeka najviše 15 minuta. Međutim, red za nabavku srednjoškolskih kompleta proteže se od ulaza u Kosovsku niz Palmotićevu i čeka se više od pola sata. Razlog gužvi je, kako navodi većina roditelja, zakasnelo dobijanje spiska knjiga za srednjoškolce, zbog čega su svi tek sada krenuli u kupovinu.- Čekam već desetak minuta i sigurno ću još pola sata, ali spremna sam da stojim koliko god bude potrebno. Treba mi komplet knjiga za treći razred srednje škole za ćerku koja je tek nedavno saznala šta joj treba od knjiga. Ne znam za druge prodavnice, ovde dolazim po navici i uvek su bile gužve za srednjoškolce - rekla nam je Branka Janjušević.
Prodajna mesta Zavoda za udžbenike, osim u Kosovskoj i Palmotićevoj, postoje još i na Obilićevom vencu 5, u Kralja Milana 19, Vukasovićevoj 50, Hali „Pinki" i „Autočačku" u Milutina Milankovića 9B na Novom Beogradu.    

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.