Radovi na redovnom održavanju mosta Gazela

Izvor: Studio B, 13.Jan.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na redovnom održavanju mosta Gazela

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će se 14. i 15. januara, u periodu od 22 do 4 sata ujutro, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), na mostu Gazela, smer Beograd-Šid, izvoditi radovi na sanaciji elastične odbojne ograde.

Radovi će biti obezbeđeni odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a Putevi Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove, navodi se u saopštenju.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Od večeras radovi na redovnom održavanju mosta Gazela

Izvor: Press, 14.Jan.2015, 08:52

. Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će danas i sutra, od 22 sata do 4 sata ujutro, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), na mostu Gazela, smer Beograd-Šid, biti izvođeni radovi na sanaciji elastične odbojne ograde.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.