RUGLO NA DORĆOLU Smetilište pored osnovne škole

Izvor: Blic, 19.Jun.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUGLO NA DORĆOLU Smetilište pored osnovne škole

Sa razbacanim đubretom kraj Osnovne škole "Mihajlo Petrović Alas", koje ruži sliku samog centra grada, Dorćolci već duže vreme ne mogu da se izbore.

- "Zelenilo", u čijioj je nadležnosti, obećalo je da će pojačano čistiti ovu površinu. I pored njihovog većeg angažovanja, stvara se mala deponija. Zašto ovo ne bi bila jedna lepo uređena ograđena travnata površina, ili bilo šta drugo, samo ne ovo što je danas - pita se R. K., žitelj Dorćola.

Na uglu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gospodar Jovanove i Višnjićeve, tvrdi on, nije problem samo usputno bacanje i lenjost neodgovornih građana.

- Uz ljudski faktor, vetar gomila đubre, ostavljeno po običaju pored kontejnera. Vrane i psi lutalice dodatno ga razbacaju. Ovde nema žive ograde, niti trave, a vlasnici kućnih ljubimaca ne čiste za njima, ne mareći ni što je u pitanju mesto gde đaci svakodnevno prolaze - kaže R. K.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.