Potragu na Savi otežava visok vodostaj i jake struje

Izvor: Studio B, 26.Mar.2013, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potragu na Savi otežava visok vodostaj i jake struje

Potraga rekom Savom za nestalim 15-godišnjim dečakom i 64-godišnjim muškarcem se nastavlja. Potragu otežava visok vodostaj reke i jake struje.

U policiji kažu da očevidaca da su se dečak i čovek utopili nema, međutim zbog toga što su poslednji put viđeni u blizini reke postoji sumnja, i potraga će trajati dokle god se ne razjasni šta je s njima.

Od nedelje popodne, kada su radnici sa jedne šljunkare prijavili da su na reci Savi ugledali prazan čamac pun >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vode, a 15-godišnji dečak i 64-godišnji I. F. nisu došli kući, patrole rečne policije danonoćno pretražuju reku .

Iako je visok vodostaj, a reka mutna i brza - kreće se oko 9 kilometara na čas, svaki pedalj petnaest kilometara Save i deo Dunava pretražuju 6 čamaca rečne policije i četiri tima žandarmerije.

Inače, pretpostavlja se da su dečak i I. F. u nedelju oko podne otišli na reku kako bi sakupljali granje iz vode od kojih su pravili umetničke skulpture, i od tada im se gubi svaki trag.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.