Potop u Beogradu: Jak pljusak, voda se sliva niz ulice, cela Srbija pod narandžastim upozorenjem VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Jun.2020, 19:05

Potop u Beogradu: Jak pljusak, voda se sliva niz ulice, cela Srbija pod "narandžastim" upozorenjem VIDEO)

Velika količina padavina je na ulicama i otežava kretanje saobraćaja pa su na ulicama prestonice velike gužve Jak pljusak zahvatio je Beograd negde oko 17 časova. Velika količina padavina je na ulicama i otežava kretanje saobraćaja pa su na ulicama prestonice velike gužve.Inače, cela Srbija je pod "narandžastim" upozorenjem i pljuskovi i gmrljavina su se očekivalu u popodnevnim satima. Danas i sutra nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom. Lokalno se očekuje velika količina padavina (od 20 do 30 mm za kratak vremenski period, ponegde i više) i grad.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Snimci potopa u Beogradu preplavili mreže: Reke teku ulicama, vozila plivaju, haos u saobraćaju VIDEO

Izvor: B92, 08.Jun.2020

Nevreme praćeno grmljavinom je u dva navrata večeras pogodilo Beograd. Pala je velika količina kiše te su ulice glavnog grada poplavljene...Građani su u neverici delili snimke na društvenim mrežama. Kako se vidi na snimcima, automobili su u pojedinim delovima bukvalno prlivali...Zbog velike količine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.