Izvor: S media, 15.Okt.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska akcija: Hapšenja zbog pokušaja ubistva na Kalemegdanu

Odeljenje za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata PU Beograd uhapsilo je tri osobe, osumnjičene za pokušaj ubistva Ognjena Maraša, pre nekoliko dana na Kalemegdanu, saznaje RTS.

Zaplenjeno je više komada oružja i određena količina droge.

U obračunu na Kalemegdanu u Maraša (21) iz Crne Gore je ispaljeno četiri hica. Pretpostavlja se da je do sukoba došlo zbog trgovine narkoticima.

Podsetimo, tri maskirane osobe iz vatrenog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oružja ranile su 6. oktobra oko 21 sat na Kalemegdanu Ognjema Maraša. Mladić je uspeo da dođe do obližnjeg kluba i od gostiju zatraži pomoć.

Zaposleni su pozvali policiju i Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla na lice mesta i ranjenog mladića u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar. Mladić je ranjen u stomak i butinu desne noge.

Osumnjičeni su nakon ranjavanja pobegli s lica mesta i udaljili se u ka centru grada. Opširnije čitajte OVDE.

(RTS)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Uhapšene tri osobe zbog pokušaja ubistva mladića na Kalemegdanu

Izvor: Telegraf.rs, 16.Okt.2012, 00:13

Do sukoba u kojem je ranjen Ognjen Maraš (21) najverovatnije je došlo zbog trgovine narkoticima

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.