Policija zabranila skup desničarskih udruženja

Izvor: S media, 11.Jul.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zabranila skup desničarskih udruženja

Najavljena akcija "Srećan 11. jul, dan oslobadjanja Srebrenice", u organizaciji udruženja "Naši"` i "Srpskog narodnog pokreta 1389", u centru Beograda, zabranjena je zbog menjanja njenog sadržaja, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

S obzirom na to da je skup najavljen u 13 sati kod restorana Kasina na Terazijama, zbog kratkog vremena, odluka o zabrani organizatorima će, kako navode u MUP-u, biti saopštena usmeno.

MUP je organizatorima prvobitno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bio odbrio samo postavljanje štanda i deljenje propagandnog materijala, ali je, kako se objašnjava, u medjuvremenu došlo do promene sadržaja te akcije i zato je odlučeno da se ona zabrani.

Udruženja "Naši" i "1389" jutros su najavili da će na skupu u centru Beograda postaviti pult sa promotivnim materijalom, i da će gradjani moći da se fotografišu sa posterom generala Ratka Mladića u prirodnoj veličini.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija zabranila skup desničarskih udruženja u Beogradu

Izvor: SrbijaNet.rs, 11.Jul.2010

Najavljena akcija "Srećan 11. jul, dan oslobadjanja Srebrenice", u organizaciji udruženja "Naši"` i "Srpskog narodnog pokreta 1389", u centru Beograda, zabranjena je zbog menjanja njenog sadržaja, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP). S obzirom na to da je skup najavljen...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Zabranjen skup Pokreta 1389

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2010

Najavljena akcija "Srećan 11. jul, dan oslobađanja Srebrenice", u organizaciji udruženja "Naši" i "Srpskog narodnog pokreta 1389", u centru Beograda, zabranjena je zbog menjanja njenog sadržaja, rečeno je iz MUP-a Srbije...Policija nije danas dozvolila simpatizerima udruženja "Naši"` i "Srpski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zabranjena akcija pokreta "Naši" i "1389"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2010, 10:52

BEOGRAD -..Akcija "Srećan 11. jul, dan oslobađanja Srebrenice", koju organizuju "Naši" i "Srpski narodni pokret 1389", zabranjena je zbog sadržaja, javlja B92 pozivajući se na ministarstvo unutrašnjih poslova...MUP je organizatorima prvobitno odobrio postavljanje štanda i deljenje propagandnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.