Policija uhapsila šest osoba i zaplenila oružje u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2020, 13:01

Policija uhapsila šest osoba i zaplenila oružje u Beogradu i Novom Sadu

Policija u Beogradu i Novom Sadu, u zajedničkoj akciji, zaplenili su nekoliko komada oružja, municiju, oko pet kilograma amfetamina i uhapsili šest osoba, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Pretresom iznajmljenih stanova u Beogradu koje su koristili osumnjičeni M.N. (27) i LJ.D. (27) iz Novog Sada i M.Š. (30) i D.Š. (27) iz Bačke Topole, policija je pronašla improvizovanu eksplozivnu napravu, automatsku pušku, četiri pištolja, prigušivač, lovačku >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pušku, kao i 237 komada municije različitog kalibra.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policijski službenici u Novom Sadu su uhapsili M.V. (31) iz tog grada i S.P. (30) iz Beočina, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana u kome osumnjičeni neprijavljeno borave, policija je pronašla oko pet kilograma amfetamina, manju količinu marihuane i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.