Izvor: RTS, 12.Avg.2020, 12:47

Akcija u Beogradu i Novom Sadu – zaplenjeno oružje i droga, uhapšeno šest osoba

Policija u Beogradu i Novom Sadu je, u zajedničkoj akciji, zaplenila nekoliko komada oružja, municiju, oko pet kilograma amfetamina i uhapsila šest osoba.
Pretresom iznajmljenih stanova u Beogradu koje su koristili osumnjičeni M. N. (1993) i Lj. D. (1993) iz Novog Sada i M. Š. (1990) i D. Š. (1993) iz Bačke Topole, policija je pronašla improvizovanu eksplozivnu napravu, automatsku pušku, četiri pištolja, prigušivač, lovačku pušku, kao i 237 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << komada municije različitog kalibra.
Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Policijski službenici u Novom Sadu su uhapsili M. V. (1989) iz Novog Sada i S. P. (1990) iz Beočina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pretresom stana u kome osumnjičeni neprijavljeno borave, policija je pronašla oko pet kilograma amfetamina, manju količinu marihuane i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAJEDNIČKA AKCIJA BEOGRADSKE I NOVOSADSKE POLICIJE Upali u nekoliko iznajmljenih stanova, pronašli EKSPLOZIVNU NAPRAVU, ORUŽJE ZA LIKVIDACIJE I DROGU

Izvor: Blic, 12.Avg.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Novom Sadu, u zajedničkoj akciji, zaplenili su nekoliko komada oružja, municiju, oko pet kilograma amfetamina i uhapsili šest osoba.

Nastavak na Blic...

Zaplenjeni droga i oružje u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Danas, 12.Avg.2020

Policija je, zajedničkom akcijom u Beogradu i Novom Sadu, zaplenila nekoliko komada oružja, municiju, oko pet kilograma amfetamina i uhapsila šest osoba, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.