Plesni susreti za decu i mlade

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plesni susreti za decu i mlade

Revijom koreografija na Velikoj sceni Dečjeg kulturnog centra Beograda (Takovska 8) u subotu, 28. novembra, u 11 i 14 časova počeće Plesni susreti članova plesnih studija za decu i mlade sa teritorije Beograda. Svoje koreografije i izvođačke veštine prikazaće učesnici 20 baletskih i plesnih studija, uzrasta od 5 do 18 godina. Nakon programa uslediće podela zahvalnica i diploma. Ulaz je besplatan.

Plesni susreti organizuju se u okviru platforme Dečja plesna scena, kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dečji kulturni centar Beograda želi da omogući razmenu iskustava među plesnim pedagozima, promoviše dečje plesno stvaralaštvo, istakne značaj ovakvih sadržaja za detinjstvo i razvoj i podrži profesionalni razvoj pedagoga.

Pored Plesnih susreta, 12. i 20. decembra u 11 časova Dečji kulturni centar Beograda organizovaće seminar i radionicu iz oblasti savremene umetničke igre i brejk densa, koje će voditi Nikola Tomašević, baletski igrač, višestruko nagrađivani plesač i istaknuti umetnik iz oblasti savremene igre, i Vladimir Arsenijević, brejker, član grupe "Recognize Crew", autor velikog broja radionica hip-hopa i brejk densa, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.