Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Mar.2021, 12:02

Pita sa bundevom i orasima

Pita sa bundevom i orasima je samo za nijansu bogatija i komplikovanija za pravljenje od obične pite sa bundevom, ali i za nijansu ukusnija. Potrebni sastojci su: 500 gr kora za pite, 500 gr rendane bundeve, 250 gr šećera, 3 kesice vanilin-šećera, 100 ml ulja, 200 gr mlevenih oraha, 1 kašika kakaoa, 3 kašičice cimeta, … Članak Pita sa bundevom i orasima se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Ako tražite nešto ukusno i niskokalorično! Brza i zdrava večera! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 07.Mar.2021

Ako tražite nešto ukusno i niskokalorično za večeru, ovo je odličan predlog! Brza i zdrava večera! Recept je pred vama!..Testenina sa piletinom i povrćem je bogata vitaminima, mineralima i proteinima, pa je odlična za one koji vode računa o liniji. Savet je da umesto obične testenine koristite...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.