Parkiralište „Politika od danas ponovo radi

Izvor: Studio B, 13.Nov.2014, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkiralište „Politika" od danas ponovo radi

Posle obimnih građevinskih radova, parkiralište „Politika" od danas je ponovo otvoreno za korisnike. Građanima su ponovo na raspolaganju 53 parking mesta, po ceni od 100 dinara po započetom satu parkiranja.

Potporni zid na parkiralištu „Politika" je zbog velikih kiša nedavno popustio i počeo da se obrušava. Pretio je da se sruši na obližnju zgradu, ali je ugrožavao i bezbednost korisnika ovog parkirališta. U prethodna dva meseca, koliko su trajali građevinski radovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << uklonjen je deo fast-park konstrukcije i srušen stari potporni zid, a potom je izgrađen novi, ojačan šipovima, i urađena je nova kišna kanalizacija.

- Ova sanacija je još jedna u nizu onih koje smo završili ove godine, a koja potvrđuje čvrstu nameru da obnovimo parkirališta u koja se prethodnih godina nije ulagalo. Novi, ojačani potporni zid i kišna kanalizacija garantuju da su stanari obližnje zgrade, ali i naši korisnici sada sigurni da u slučaju većih kiša neće biti problema. Nastavićemo da se domaćinski ponašamo i saniramo parking objekte gde god je to potrebno, jer na taj način korisnici jasno vide kako se troši novac kojim oni plaćaju parkiranje - rekao je direktor JKP „Parking servis" Andrija Čupković.

„Parking servis" je unapredio i rad parkirališta „Aerodrom", gde je postavio dve naplatne stanice. Parkiranje će ubuduće moći da se plati kao i do sada kod inkasanta, ali i na naplatnim stanicama. Na taj način će se smanjiti gužve i izbeći čekanje u redu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.