PET OSOBA POVREĐENO u sudaru u Kotežu, među njima TRUDNICA I DETE!

Izvor: Blic, 28.Jan.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PET OSOBA POVREĐENO u sudaru u Kotežu, među njima TRUDNICA I DETE!

Pet osoba, među kojima su i trudnica i osmogodišnja devojčica, povređene su u sudaru koji se dogodio u 17.20 na ulazu u Kotež.

Sudar "mercedesa" i "lančije" dogodio se u Ulici Augusta Šenoa u Kotežu, rekli su iz MUP-a.

Na teren su izašle dve lekarske ekipe Hitne pomoći.

- Prva lekarska ekipa vozila je ženu (38) u Urgentni centar, a devojčicu (8) u Univerzitetsku dečiju kliniku "Tiršova". Druga lekarska ekipa vozila je trudnicu u Urgentni centar - rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Pored ove tri osobe, još dve su prevezene u Urgentni centar, rekli su iz MUP-a.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Povređeni trudnica, dete i još troje

Izvor: Mondo, 28.Jan.2017

Pet osoba, među kojima su trudnica i osmogodišnja devojčica, povređeno je u sudaru dva automobila na ulazu u beogradsko naselje Kotež...Foto: Mondo/Petar Kasapovic Ilustracija..Sudar "mercedesa" i "lančije" dogodio se u 17.20 u Ulici Augusta Šenoa u Kotežu, kažu u MUP Srbije..."Na teren su izašle...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.