Oslobođeni zazidani mačići

Izvor: Blic, 16.Nov.2010, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobođeni zazidani mačići

Udruženje za zaštitu životinja "Evropska inicijativa 17" saopštilo je da su radnici Toplane prošle nedelje u Ulici Vidikovački venac 27 zazidali živu mačku sa mačićima. Mačka i mačići posle manje od 24 sata oslobođeni su, zahvaljujući intervenciji građana i Beokom servisa.

Radnik toplane došao je u četvrtak da popravi pukotinu u zidu na objektu u Ulici Vidikovački venac 27. Iako su mu građani rekli da se unutra nalazi mačka sa mačićima, on se nije obazirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na to već je zabetonirao pukotinu.

U toku noći, građani su čuli mjaukanje uplašenih mačaka, zbog čega su u petak pozvali Beokom servis i prijavili problem. Nakon njihove intervencije, radnici Toplane došli su i oslobodili mačke.

Prema rečima stanara Vidikovca, u tom objektu često borave napuštene mačke o kojima brinu stanari iz susednih zgrada.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.