RADNIK TOPLANE ZAZIDAO ŽIVU MAČKU SA MAČIĆIMA

Izvor: Kurir, 16.Nov.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNIK TOPLANE ZAZIDAO ŽIVU MAČKU SA MAČIĆIMA

BEOGRAD- Radnik gradske Toplane na Vidikovcu zazidao je živu mačku sa mačićima, saopštilo je Udruženje za zaštitu životinja Evropska inicijativa 17.

Radnik je na poziv građana došao da zatvori pukotine u zidu, i na konstataciju prisutnih da se unutra nalaze mačke nije reagovao i nastavio je da zida, navedeno je u sopštenju.

U betonu se tokom noći čulo zavijanje nakon čega su zabrinuti građani kontaktirali gradski servis Beokom čiji su radnici razlupali beton i oslobodili mačku i mačiće.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oslobođeni zazidani mačići

Izvor: Blic, 16.Nov.2010

Udruženje za zaštitu životinja "Evropska inicijativa 17" saopštilo je da su radnici Toplane prošle nedelje u Ulici Vidikovački venac 27 zazidali živu mačku sa mačićima. Mačka i mačići posle manje od 24 sata oslobođeni su, zahvaljujući intervenciji građana i Beokom servisa...Radnik toplane...

Nastavak na Blic...

Oslobođeni zazidani mačići

Izvor: Studio B, 16.Nov.2010

Udruženje za zaštitu životinja "Evropska inicijativa 17" saopštilo je da su radnici Toplane prošle nedelje u Ulici Vidikovački venac broj 27 zazidali živu mačku sa mačićima. ..Mačka i mačići posle manje od 24 sata oslobođeni su, zahvaljujući intervenciji građana i Beokom servisa...Radnik...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.