Održan 17. protest ispred Skupštine: Učesnici ponovili ranije zahteve (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Apr.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan 17. protest ispred Skupštine: Učesnici ponovili ranije zahteve (FOTO)

Protest protiv diktature 17. po redu i protestna šetnja završeni su večeras ispred Skupštine Srbije, a učesnici protesta ponovili su već poznate ranije istaknute zahteve.

Inicijalno manja grupa učesnika okupila se oko 18.00 časova ispred parlamenta da bi negde oko 18.30 sa još građana koji su im se pridružili krenula u šetnju centralnim gradskim ulicama.

Kao i ranije nosili su transparente sa devet zahteva kao i parole "Ne želim da želim da odem", "Padni mi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << grudi Nebojša", "Eutanazija brže, jače, bolje"...

Foto:Tanjug/Dragan Kujundžić

Uz pištaljke, trube i zastave Srbije kolona se zaustavila na Terazijama, a svoj protest su iskazali i ispred zgrade RTS da bi se vratili ponovo ispred Skupštine Srbije.

Foto:Tanjug/Dragan Kujundžić

Foto:Tanjug/Dragan Kujundžić

Foto:Tanjug/Dragan Kujundžić

Učesnici protesta su najavili da će se okupiti i sutra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.