Odlažu se radovi na mostu Tobogan za sledeći vikend

Izvor: Studio B, 01.Dec.2011, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlažu se radovi na mostu Tobogan za sledeći vikend

Radovi na mostu Tobogan, umesto ovog, narednog vikenda.

Radovi na mostu Tobogan u Radničkoj ulici, planirani za ovaj, odlažu se za naredni vikend, kaže Branko Smiljanić, zamenik gradskog sekretara za saobraćaj.

Radovi su odloženi zbog potrebe da se saobraćajnice oko hipodroma završe, kako bi se, u vreme izvodjenja radova na mostu Tobogan, vozila preusmerila na ove saobraćajnice.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovi na Toboganu u Radničkoj sledećeg vikenda

Izvor: Blic, 01.Dec.2011

Na mostu Tobogan u Radničkoj ulici ovog vikenda se neće obavljati radovi, iako je to ranije bilo najavljeno...Radovi na mostu planirani za ovaj, odlažu se za naredni vikend, rekao je Branko Smiljanić, zamenik gradskog sekretara za saobraćaj...Do odlaganja radova došlo je zbog potrebe da se saobraćajnice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.