Odlažu se radovi na Gazeli tokom vikenda

Izvor: Blic, 05.Mar.2010, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlažu se radovi na Gazeli tokom vikenda

Javno preduzeće "Putevi Srbije" je danas saopštilo da se, zbog snežnih padavina i loših vremenskih uslova, odlažu radovi na beogradskom mostu Gazela, najavljeni za ovaj vikend.

Bilo je planirano da se radovi odvijaju od subote, 6. marta u 05.00 časova, do ponedeljka, 8. marta u isto vreme. "Putevi Srbije" će, kako je navedeno u saopštenju, blagovremeno obavestiti javnost o novom terminu radova.

Ranije je najavljeno da će se radovi - zbog koji će biti zatvorene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brze trake u oba smera autoputa E-75 u pravcu Niš-Šid i Šid-Niš, ulivni krak na Gazelu iz Savske ulice i Bulevara vojvode Mišića i ulivni krak iz Ulice Vladimira Popovića iz smera Ulice Jurija Gagarina - izvoditi u naredna dva vikenda, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlažu se radovi na mostu Gazela

Izvor: NaDlanu.com, 05.Mar.2010

BEOGRAD, 5. marta 2010. (Beta) - Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je u petak da će zbog nepovoljnih vremenskih prilika biti odloženi najavljeni radovi na mostu Gazela. Kako je bilo planirano, radovi na tom beogradskom mostu preko Save trebalo je da se obavljaju od subote, 5. marta, do ponedeljka,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Sneg odložio radove na Gazeli

Izvor: Glas javnosti, 05.Mar.2010

BEOGRAD - Javno preduzeće "Putevi Srbije", zbog snežnih padavina i loših vremenskih uslova, odložilo je radove na mostu Gazela, najavljene za ovaj vikend...Bilo je planirano da se radovi odvijaju od subote u 5 časova do ponedeljka u isto vreme..."Putevi Srbije" će, kako je navedeno u saopštenju,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.