Oboren apsolutni rekord na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oboren apsolutni rekord na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”!

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu danas je oboren rekord od 4.776.164 putnika u 2016. godini, a nagradu je dobila mlada Natalija Kuzović koja je pošla na let Er Srbije Beograd - Amsterdam.

To je apsolutan rekord odnosno najveći broj putnika u istoriji beogradskog aerodroma.

Direktor komercijalnog poslovanja i marketinga aerodroma Nikola Tesla Miodrag Mirković je dočekao 4.776.165 putnika na aerodromu i uručio vaučere za besplatno korišćenje Biznis kluba na aerodromu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << "Nikola Tesla".

- Upravo smo sreli rekordnog putnika, oboren je rekord od prošle godine - rekao je Mirković za Tanjug.

On je istakao da aerodrom zahvaljući tome ima i dobre poslovne rezultate, kao i da se iz godine u godinu obaraju rekordi.

- Tako ćemo nastaviti i očekujemo da ćemo imati rekorde i naredne godine - naglasio je Mirković.

Uz napomenu da se očekuje da vidikovac postane turistička atrakcija zbog koje će svi dolaziti na aerodrom, Mirković je podsetio da se u cilju poboljšanja usluga i kapaciteta priprema novi hol za registraciju putnika i prtljaga na starom Terminalu 1, koji će biti modernizovan i imati nova 33 ček-in šaltera, od kojih će pet biti za samostalnu registraciju putnika na let.

Srećna putnica Natalija Kuzović je rekla Tanjugu da putuje u Amsterdam, pošto živi u tom gradu, ali da često dolazi u Beograd.

- Drago mi je što sam dobila ovu nagradu, nisam očekivala. Baš su me iznenadili. Često putujem sa beogradskog aerodroma - rekla je Kuzović i uz osmeh dodala da će vaučere iskoristiti u Biznis klubu na aerodromu "Nikola Tesla".

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveći broj putnika u istoriji beogradskog aerodroma

Izvor: RTS, 19.Dec.2016

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu danas je oboren rekord od 4.776.164 putnika u 2015. godini, a nagradu je dobila mlada Natalija Kuzović koja je pošla na let "Er Srbije" Beograd-Amsterdam. To je apsolutan rekord, odnosno najveći broj putnika u istoriji beogradskog aerodroma. ...

Nastavak na RTS...

Oboren rekord: Najviše putnika ikad na "Tesli"

Izvor: B92, 20.Dec.2016, 10:17

Beograd -- Na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu oboren je rekord od 4.776.164 putnika u 2015. godini...To je apsolutan rekord odnosno najveći broj putnika u istoriji beogradskog aerodroma...Direktor komercijalnog poslovanja i marketinga aerodroma Nikola Tesla Miodrag Mirković je dočekao 4.776.165...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.