Izvor: Blic, 29.Maj.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVARANJE FESTIVALA "MIRDITA" Kordon policije čuva učesnike i posetioce

Otvaranje festival "Mirdita - Dobar dan", zakazano za 19 sati u Centru za kulturnu dekontaminaciju (CZKD) ometa grupa desničara predvođena Mišom Vacićem, a u Birčaninovoj ulici postavljen je i kordon policije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija ČUVA "MIRDITU" u Beogradu i blokira prolaz građanima sa parolom "Ovo je Srbija"! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019

U Centru za kulturnu dekontaminaciju u Beogradu večeras u 19 časova najavljeno je otvaranje šestog po redu "Mirdita, dobar dan” festivala...Zavetnici traže da im se omogući da održe konferenciju uz parole "Ovo je Srbija"...Međutim policija im je blokirala prolaz za sada...Ispred ulaza u Centar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OTVARANJE FESTIVALA "MIRDITA" Kordon policije čuva učesnike i posetioce, desničari protestuju

Izvor: Blic, 29.Maj.2019

Otvaranje festival "Mirdita - Dobar dan" u organizaciji Inicijative mladih za ljudska prava, zakazano za 19 sati u Centru za kulturnu dekontaminaciju (CZKD), ometa grupa desničara predvođena Mišom Vacićem, a u Birčaninovoj ulici postavljen je i kordon policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.