Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Feb.2022, 09:11

Novi filmovi u bioskopima: U senci zavere

Scenarista i reditelj Mark Villijams, inače izvršni producent popularne serije Ozark, snimio je novi film – „U senci zavere“. Film će se prikazivati u domaćim bioskopima od četvrtka, 24. februara 2022. Posle velikog bioskopskog uspeha filma „Pokajnik“, Vilijams ponovno udružuje snage sa Lijamom Nisonom. Problematični Travis Blok je vladin operativac koji je zadužen za izvlačenje … Članak Novi filmovi u bioskopima: U senci zavere se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Filmovi koji se mogu pogledati samo na 50. FEST-u

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Feb.2022

Tradicionalno, određeni filmovi mogu se pogledati samo na ovogodišnjem FEST-u (25. februar – 6. mart 2022) i neće se prikazati kasnije u bioskopima. Na 50. FEST-u izdvajaju se značajni naslovi čije će prikazivanje biti priređeno isključivo na projekcijama u okviru festivala… „Pica od sladića„,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.