Noćni market na Kaleniću okupio nekoliko hiljada građana: Druženje, kupovina, degustacija trajali do ponoći

Izvor: BKTV News, 13.Okt.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćni market na Kaleniću okupio nekoliko hiljada građana: Druženje, kupovina, degustacija trajali do ponoći

Nakon letnje pauze, sinoć je u srcu Vračara, za sve ljubitelje poznatog muzičko-gastronomskog festivala, na pijaci „Kalenić“, održan Beogradski Noćni Market.

Nekoliko hiljada sugrađana i turista, u večernjim satima, posetilo je pijacu „Kalenić“. Na pijačnim tezgama su se pored svakodnevne pijačne ponude, svežeg voća i povrća, mlečnih i suhomesnatih proizvoda, razne vrste zimnica, našli i garderoba, nakit, kao i originalni i tradicionalni proizvodi iz cele >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Srbije.Foto: Promo

Svi raspoloživi kapaciteti izdati su u rekordnom roku i tražila se tezga više. Novi izlagači pridružili su se dobro poznatoj postavi, koja se redovno predstavlja na Beogradskom noćnom marketu, te se na pijačnim tezgama našlo za svakoga po nešto.

Kupovina, druženje, degustacija raznih đakonija i muzika, koju su ovoga puta puštali poznati di-džejevi Brkati i Miloš Starčević, trajali su sve do ponoći.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

VELIKA ŽURKA NA PIJACI Hiljade ljudi na "Noćnom marketu" na Kaleniću

Izvor: Blic, 13.Okt.2018

Nekoliko hiljada Beograđana i turista posetilo je sinoć "Beogradski noćni market" na Kalenić pijaci, saopšteno je iz JKP "Gradski pijace".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.