Noć u Beogradu: Petoro povređeno u udesima, dvoje teže

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2019, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u Beogradu: Petoro povređeno u udesima, dvoje teže

U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno pet osoba, od kojih dvoje teže U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno pet osoba, od kojih dvoje teže.Hitna pomoć imala je noćas 102 intervencije od kojih 17 na javnom mestu.Pročitajte još: Težak udes kod Hrama Svetog Save, dve osobe povređene: Motorista oborio pešaka, pa motor "odleteo" i udario autobus (FOTO+VIDEO)Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali hipertoničari i neuropsihijatrijski pacijenti, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Teška saobraćajka na Ibarskoj kod Orlovače: Ima poginulih, vatrogasne ekipe izvlače povređene iz automobila

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2019, 01:04

U utorak veče se dogodila teška saobraćajna nesreća na delu Ibarske magistrale u Beogradu kod groblja Orlovača U utorak veče se dogodila teška saobraćajna nesreća na delu Ibarske magistrale u Beogradu kod groblja Orlovača. Prema prvim informacijama, poginula je jedna osoba,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.