Izvor: Blic, 15.Mar.2017, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegov nastup u podzemnom kod Vuka svi su gledali u neverici, naročito OD ČEGA je napravio instrumente

Lavor, bure, lopata, antena, odavno otipsani iz nečijeg doma, u rukama jednog muzičara u podzemnom prolazu ispod Vukovog spomenika postali su pravi instument, kome su se prolaznici divili.

Kao da je na profi bubnju, momak je davao dobar bit u akustičnom prostoru podzemnog prolaza koji vodi do železničke stanice. Virtuozno, improvizovanim palicama kombinovao je udarce proizvodvši potpuno ujednačenu melodiju sa primesama različitih impulsa. Činele je odmenio limeni lavor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao doboš je poslužilo bure, a antena je mogla biti neobična zamena za neku vrstu ksilofona. U svakom slučaju, prolaznici su prepoznali kao veoma maštovitu ideju, a nadamo se da su ga propisno i nagradili nekim bakšišom..

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.