Neosvetljen deo obilaznice zbog krađe delova iz trafostanica

Izvor: Studio B, 18.Dec.2013, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neosvetljen deo obilaznice zbog krađe delova iz trafostanica

Još jedna krađa na putevima. Deo obilaznice između petlji Batajnica i Dobanovci u potpunom je mraku, pošto su lopovi odneli opremu iz četiri trafo-stanice.

Šteta je procenjena na gotovo šest miliona dinara i to je jedna od najvećih krađa na obilaznici oko Beograda. Zbog pomenute krađe ostao je neosvetljen veći deo te deonice dugačke 12 kilometara.

Iz Puteva Srbije poručuju da će preduzeti sve mere da taj deo puta što pre ponovo bude osvetljen, ali to >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << se sigurno neće desiti u narednih nekoliko dana i zbog toga pozivaju sve vozače na opreznu noćnu vožnju. 

Takvim krađama, pored nanete štete, drastično je ugrožena bezbednost saobraćaja, jer je u pitanju najfrekventnija deonica međunarodnog putnog pravca, navode u Putevima Srbije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.