Krađa opreme iz trafostanica na Obilaznici oko Beograda

Izvor: Blic, 18.Dec.2013, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krađa opreme iz trafostanica na Obilaznici oko Beograda

Na deonici auto-puta E-75, između saobraćajnih petlji ''Batajnica'' i ''Dobanovci'' na Obilaznici oko Beograda, ukradena je oprema iz četiri trafostanice čija vrednost iznosi 5.906.155 dinara, čime je veći deo deonice u dužini od 12 kilometara neosvetljen, saopšteno je danas iz JP "Putevi Srbije".

Iz Puteva Srbije navode da se to preduzeće i izvođači radova na izgradnji i održavanju puteva suočavaju sa neprestanim krađama opreme i saobraćajne signalizacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kako je istaknuto, pored velike materijalne štete, te krađe za posledicu imaju konstantno i direktno ugrožavanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, jer je u pitanju najfrekventnija deonica međunarodnog putnog pravca E-75, sa tranzitnim i lokalnim saobraćajem.

Iz tog preduzeća su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da posebno obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima na putu.

Putevi Srbije su apelovali i da se sve nadležne institucije, mediji i sami građani uključe u akciju koja bi pomogla da se sačuvaju materijalna sredstva uložena u izgradnju i održavanje puteva sa ciljem da se obezbedi nesmetano i sigurno odvijanje saobraćaja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krađa opreme iz trafostanica kraj auto-puta

Izvor: RTS, 18.Dec.2013

Ukradena oprema iz četiri trafostanice na deonici auto-puta između Batajnice i Dobanovaca. Vrednost ukradene robe skoro šest miliona dinara. Veći deo puta u dužini od 12 kilometara neosvetljen...Na deonici auto-puta E-75, između saobraćajnih petlji ''Batajnica'' i ''Dobanovci'' na Obilaznici oko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.