Neobična molba čitaoca Blica: Pomozite mi, molim vas, da pronađem svog papagaja Mikija

Izvor: Blic, 14.Maj.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobična molba čitaoca "Blica": Pomozite mi, molim vas, da pronađem svog papagaja Mikija

Redakciji "Blica" danas je stigla neobična molba za pomoć na koju smo rado odmah odgovorili. Naime Beograđanin Damir P. juče popodne je izgubio svog ljubimca - papagaja Aleksandra, koji se odaziva na ime Miki, i od tada ga neumorno traži po celom gradu.

- Mali Aleksandar muškog pola nestao je 13.5.2015. u 16 sati. Odaziva se na ime Miki i star je devet meseci. Viđen je oko 20 sati juče kod OŠ "Miloš Crnjanski", a danas oko 5 ujutru sam video iza škole kako je odleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u šumu ka policijskoj stanici Banovo Brdo. Molim vas pomozite mi - napisao je Damir "Blicu".

Ovaj neutešni Beograđanin kaže da je papagaj Miki ručno hranjen, ali da neće prići strancu. Damir je objasnio i kako je najbolje da uhvatite njegovog Mikija ako ga primetite u gradu.

- Ne može se uhvatiti rukama, već mora mrežom ili ga treba politi vodom da bi mu se onemogućio let. Ukoliko ga vidite ili imate bilo koju informaciju kontaktirajte me. Nalazaču sledi nagrada - napisao je Damir.

Ukoliko ste videli ovog malog, zelenog papagaja javite našem sugrađaninu na mejl: darko26p@yahoo.com ili ostavite komentar, kako bi se Miki što pre vratio svojoj kući.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.