Najboljim učenicima Matematičke gimnazije 3.000 evra

Izvor: Studio B, 14.Nov.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najboljim učenicima Matematičke gimnazije 3.000 evra

Najbolji učenici Matematičke gimnazije u Beogradu dobiće na kraju prvog polugodišta novčane nagrade u ukupnom iznosu od 3.000 evra, saopšteno je iz Pireus banke AD Beograd, koja je obezbedila nagradni fond.

Nagradu od po 500 evra dobiće šest učenika drugog, trećeg ili četvrtog razreda koji su se u toku godine istakli izuzetnim dostignućima.

"Finansijska sredstva će učenicima omogućiti nastavak unapređenja stečenih znanja i dalji razvoj talenta", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je direktor Matematičke gimnazije Srđan Ognjanović, navodi se u saopštenju.

Redosled kandidata biće određen prema kriterijumima opšteg uspeha i vladanja tokom školske godine, ostvarenim rezultatima na domaćim i međunarodnim takmičenjima, kao i socijalno-ekonomskog statusa. Svečana ceremonija dodele novčanih nagrada najboljim učenicima biće održana u decembru.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Nagrada za najbolje učenike Matematičke gimnazije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2014

Šest učenika Matematičke gimnazije koji su se u toku godine istakli izuzetnim rezultatima dobiće na kraju prvog polugodišta novčanu nagradu od Pireus banke...Nagradu od po 500 evra dobiće šest učenika drugog, trećeg ili četvrtog razreda, a redosled kandidata biće određen prema kriterijumima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.