Nabavka opreme za Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć „Beograd

Izvor: Studio B, 30.Maj.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nabavka opreme za Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć „Beograd"

Sekretarijat za zdravstvo obezbedio je sredstva za nabavku opreme za kontinuirano napajanje električnom energijom i opreme za video-nadzor za potrebe Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć „Beograd".

Elektronski UPS uređaji će u slučaju iznenadnog nestanka električne energije obezbeđivati kontinuirano snadbevanje strujom sofisticiranog sistema pozivnog centra, kako ne bi došlo do prestanka komunikacije pacijenata sa teritorije Beograda i Službe hitne medicinske pomoći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
- Grad Beograd na ovaj način obezbeđuje autonomiju i adekvatne uslove za rad službi Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć „Beograd", institucije koja pacijentima pruža prioritetno važne i specifične zdravstvene usluge. Nabavkom opreme za video-nadzor biće poboljšana bezbednost i pacijenata i zaposlenih u zavodu - rekao je gradski sekretar za zdravstvo dr Zoran Blagojević.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć dobija novu opremu

Izvor: Blic, 30.Maj.2011

Video-nadzor, ali i oprema za kontinuirano napajanje električnom energijom za potrebe Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć „Beograd” biće obezbeđeni sredstavima koje je Grad Beograd odvojio za njihovu nabavku. Bolji uslovi za rad Hitne pomoći..Elektronski UPS uređaji će u slučaju iznenadnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.