NOĆ U BEOGRADU POSLE NEVREMENA: Nekoliko saobraćajki, dve maloletne osobe povređene!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU POSLE NEVREMENA: Nekoliko saobraćajki, dve maloletne osobe povređene!

Četiri osobe, među kojima i dve maloletne, lakše su povređene u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom noći u Beogradu.

U nezgodi u Mileševskoj ulici broj 2, lakše je povređen pešak (23). Ovaj mladić je prevezen u Urgentni centar.

U 20.37 časova na uglu Ustaničke i ulice Deset avijatičara, u nesreći je lakše povređen mladić (26) i on je prebačen takođe u Urgentni centar.

U naselju Galenika u ulici Milice Šuvaković lakše su povređene >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dve osobe obe imaju 15 godina.

Pomoć su tokom noći najviše tražili astmatičari zbog velike vlažnosti vazduha.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je 94 puta od čega devet na javnom mestu. Tokom dana, bilo je pet saobraćajnih nesreća.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU: U udesima povređene 4 osobe, od kojih 2 maloletnika

Izvor: Kurir, 28.Jun.2016

...U nezgodi u Mileševskoj ulici broj 2, lakše je povredjen pešak (23) Ovaj mladić je prevezen u Urgentni centar..U 2037 časova na uglu Ustaničke i ulice Deset avijatičara, u nesreći je lakše povredjen mladić (26) i on je prebačen takodje u Urgentni centar..U naselju Galenika u ulici Milice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.