Četvoro lakše povređeno u tri nesreće u Beogradu

Izvor: Blic, 28.Jun.2016, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro lakše povređeno u tri nesreće u Beogradu

Četiri osobe su lakše povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 01.56 časova u ullici Milice Šuvaković, u naselju Galenika, povređena su dva dečaka, starosti od 15 godina, i prevezena u Urgentni centar.

Jedna muška osoba (26) povređena je u saobraćajnoj nesreći u 20.37 časova na uglu Ustaničke ulice i Deset avijatičara, i odvezena u Urgentni centar. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

U udesu, koji se dogodio u 19.19 časova u Mileševskoj ulici, kod broja dva, povređena je muška osoba (23) u svojstvu pešaka, i prebačena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 94 puta, od kojih devet na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 166 puta, od kojih 70 na javnom mestu, dodala je Macura.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU POSLE NEVREMENA: Nekoliko saobraćajki, dve maloletne osobe povređene!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016

Četiri osobe, među kojima i dve maloletne, lakše su povređene u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom noći u Beogradu...U nezgodi u Mileševskoj ulici broj 2, lakše je povređen pešak (23). Ovaj mladić je prevezen u Urgentni centar...U 20.37 časova na uglu Ustaničke i ulice Deset...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.