NOĆ U BEOGRADU: 8 povređenih u tri saobraćajke

Izvor: Kurir, 14.Sep.2015, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU: 8 povređenih u tri saobraćajke

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je povređeno osam osoba, od kojih dve teže, a šest lakše, izjavila je jutros dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković.

Dve mlađe osobe su zadobile teške telesne povrede u udesu, koji se dogodio oko 21.35 časova u Ulici Braće Jerković, rekla je Tanjugu Radaković.

Pet osoba je lakše povređeno u udesu oko 23.35 časova u Ulici Vojvode Vlahović, istakla je Radaković i dodala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je reč o mlađim licima koja su zadobila povrede istezanje vrata.

U udesu oko 20 časova u Resavskoj ulici jedan muškarac je zadobio ortopedske povrede, kazala je dežurni lekar u Hitnoj pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 116 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, precizirala je Radaković. Lekarima su se tokom noći javljale sve vrste pacijenata, a uoči jutra najčešće astmatičari, dodala je Radaković.

Radaković je savetovala smanjenje prekomerne telesne težine, smanjen unos šećera, masti i alkohola u organizam i uzimanje tri glavna obroka i dve užine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.