NEVIDLJIVA ZEBRA Pešački prelaz u Kumodraškoj ulici pretvara se u crnu tačku

Izvor: Blic, 01.Nov.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIDLJIVA ZEBRA Pešački prelaz u Kumodraškoj ulici pretvara se u crnu tačku

Pešački prelaz na početku Kumodraške ulice, nažalost, preti da postane crna tačka za pešake. Naime, na kolovozu se uskoro neće videti ni tačka nekadašnje "zebre" koja je trenutno u takvom stanju da prolaznici svakodnevno rizikuju život prelazeći ulicu.

Od pešačkog prelaza u Kumodraškoj ulici kod broja 41 ostali su tek tragovi dve šare pa vozači uopšte ne primećuju da bi na tom mestu trebalo da stanu kada pešak zakorači na saobraćajnicu.

- Ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da verujem da već godinu dana je pešački prelaz maltene izbrisan, a niko od nadležnih ne dolazi da ga obeleži. Imamo velike probleme kad hoćemo da pređemo ulicu pošto je saobraćaj ovde baš prometan. Prolaze čak četiri linije gradskog prevoza, a u vreme špica vozači nemaju nameru da nam stanu još se ljute što tu prelazimo ulicu. Najgore je kad je kiša. Tad se pešački prelaz uopšte ne vidi - kaže jedna od stanarki u ovoj ulici.

Problem sa pešačkim prelazom postoji, kako kaže, od kako je ulica pre više od godinu dana raskopana.

- Sređivali su valjda vodovodne cevi na tom mestu i kad su završili radove nisu obeležili na jednoj polovini ulice pešački prelaz. Da li treba da se dogodi ovde neka nesreća da bi neko reagovao - pita se sugrađanka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BRZA REAKCIJA Sutra sređuju "nevidljivu" zebru!

Izvor: Blic, 01.Nov.2015

Nevidljiva zebra u Kumodraškoj ulici biće popravljena već sutra, jer kako kažu u gradu, gradonačelnik će ujutro naložiti "Beogradputu" da ovaj pešački prelaz ponovo ofarbaju kako bi bio bezbedan za pešake...Beograđani koji žive u ovom delu grada požalili su se našoj redakciji da pešački...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.