Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Jul.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzej afričke umetnosti: Piknik u MAU

U nedelju, 28. jula od 12.00 do 21.00, u Muzeju afričke umetnosti biće organizovana manifestacija „Piknik u MAU“ – dan za uživanje u prirodi. Pod sloganom „Odvedimo grad u prirodu“ udruženje Kišobran i MAU pokušaće da ukažu građanima na pregršt prirodnih ambijenata koje naš grad ima, u čijim lepotama treba da uživamo, ali i koje … The post Muzej afričke umetnosti: Piknik u MAU appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Piknik u Muzeju afričke umetnosti

Izvor: Danas, 22.Jul.2019

Program od nazivom Piknik biće održan u nedelju, 28. jula u parku ispred Muzeja afričke umetnosti. Druženje počinje od 12 sati i trajaće do 21 čas. Članak Piknik u Muzeju afričke umetnosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.