Izvor: S media, 21.Maj.2013, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac teže povređen u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Kralja Aleksandra

Tokom noći u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star 52 godine je u udesu oko 20.15 časova u Bulevaru Kralja Aleksandra 505 B zadobio povredu glave, potres mozga, razderotinu nosa i izbijen mu je zub.

- Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 116 intervencija, od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 270 intervencija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << od kojih 82 na javnim mestima - precizirala je Macura.

Ona je istakla da je bilo ljudi koji su zbog uznemirenosti ispoljavali agresiju i da je pomoć bila potrebna psihijatrijskim bolesnicima i osobama sa hipertenzijom.

Portparol Hitne pomoći je savetovala starijim osobama i hroničnim bolesnicima polučasovne jutarnje šetnje i da izbegavaju izlazak iz kuća u najtoplijem delu dana.

Macura je savetovala i nošenje adekvatne garderobe i obuće, uzimanje tečnosti i izbegavanje ulaska u prevozna sredstva u trenutku kada je u njima najveća gužva.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.