BG: Devojka (21) upucana u glavu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2013, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Devojka (21) upucana u glavu

Devojka stara 21 godinu teško je povređena pošto je upucana u glavu iz vatrenog oružja. Lekari u Urgentnom centru bore se za njen život i ona je i dalje u životnoj opasnosti. Policija je privela i saslušala Aleksandra Đurđevića (26) zbog sumnje da je pucao u devojku.

Mladić koji ju je upucao pokušao i da je spase

"Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pokušaja ubistva, saslušan je A. Đ. (1987), kome je određena mera zadržavanja do >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 48 sati", rečeno je u MUP-u.

 

Saopšteno je i da je pronađeno oružje iz kojeg je pucano, a koje je bilo u ilegalnom posedu.

 

Milica Vojvodić (21) teško je ranjena oko jedan čas posle ponoći ispred kafea "Poker bar", u Bulevaru kralja Aleksandra, gde je bilo više ljudi. Kako RTS nezvanično saznaje, ranjenu devojku na ulicu je izneo napadač, koji je zaustavio vozilo saobraćajne policije i zatražio pomoć. On je policiji priznao da je pucao u devojku, ali i da je često menjao iskaze.

 

Policija kaže da za sada nisu utvrđeni razlozi napada i da se intenzivno radi na

rasvetljavanju svih okolnosti tog događaja. Mediji su preneli da su Milica i Aleksandar ranije bili u vezi.

 

Ekipa Hitne pomoći prevezla ju je u Urgentni centar, gde se lekari bore za njen život.

 

"Lekari su konstatovali ulaznu ranu ispod desnog oka, a izlaznu ranu temeno levo. U pitanju je teška trauma", rekla je Nada Macura, portparol Urgentnog centra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mladić pucao u glavu devojci u Ustaničkoj

Izvor: Mondo, 19.Maj.2013

Devojka (21) ranjena je u glavu u pucnjavi koja se dogodila na uglu Ustaničke ulice i Bulevara Kralja Aleksandra u Beogradu oko jedan čas posle ponoći...Kako RTS nezvanično saznaje, pucnjava se dogodila u autoškoli "Breza", izvesni mladić izneo ju je niz na ulicu, zaustavio vozilo saobraćajne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.