Mladić ranjen u obe noge, uhapšen pljačkaš prodavnice

Izvor: Studio B, 15.Mar.2011, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ranjen u obe noge, uhapšen pljačkaš prodavnice

Dvadesettrogodišnji mladić ranjen je u obe noge oko 3 ujutru u ulici Luke Vojvodića u Ceraku. On je smešten u Ortopedsku bolnicu na Banjici i njegovo stanje je stabilno.

Nikola B. ranjen je u svojoj sobi u prizemlju zgrade kada je na njega, kroz zatvoren prozor, pucao nepoznati napadač. Kako saznajemo, čim su odjeknuli prvi pucnji u sobu je uleteo mladićev otac koji je uspeo da spusti roletne i tako napadaču zakloni vidik. Od pet ispaljenih metaka Nikolu su pogodila dva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Ekipa Hitne pomoći odvezla je povređenog mladića sa prostrelnim ranama obe potkolenice u bolnicu. Motiv tog napada još nije poznat, a tokom cele noći taj kraj grada obilazile su patrole interventne jedinice tragajući za napadačem.

Interventni tim je nešto ranije uhapsio dvadesetsedmogodišnjeg Ejupija S. osumnjičenog da je u ulici Ljube Vučkovića uz pretnju oružjem opljačkao prodavnicu.

Ejupi je posle kraće potere pronađen u kladionici u ulici Vojvode Stepe, gde se neposredno pre hapšenja presvukao. Kod uhapšenog je bio novac i pištolj sa metkom u cevi. Ejupi S. je od ranije poznat policiji i više puta je osuđivan.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranjen u obe noge!

Izvor: S media, 15.Mar.2011

Dvadesettrogodišnji mladić ranjen je u obe noge oko 3 ujutru u ulici Luke Vojvodića na Ceraku. On je smešten u Ortopedsku bolnicu na Banjici i njegovo stanje je stabilno. ..Nikola B. ranjen je u svojoj sobi u prizemlju zgrade kada je na njega, kroz zatvoren prozor, pucao nepoznati napadač. Čim...

Nastavak na S media...

MLADIĆ UPUCAN NA SPAVANJU

Izvor: Kurir, 16.Mar.2011, 12:07

Nepoznati napadač pucao kroz prozor stana u prizemlju na Nikolu Begovića (23) iz Rakovice dok je spavao. Momak pogođen u obe noge..Surovo!..Nikola Begović (23) ranjen je juče ujutru oko 3.15 časova, dok je spavao, u ulici Luke Vojvodića 25 u Skojevskom naselju. Napadač se prišunjao do stana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.