MLADIĆ UPUCAN NA SPAVANJU

Izvor: Kurir, 16.Mar.2011, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆ UPUCAN NA SPAVANJU

Nepoznati napadač pucao kroz prozor stana u prizemlju na Nikolu Begovića (23) iz Rakovice dok je spavao. Momak pogođen u obe noge

Surovo!

Nikola Begović (23) ranjen je juče ujutru oko 3.15 časova, dok je spavao, u ulici Luke Vojvodića 25 u Skojevskom naselju. Napadač se prišunjao do stana u prizemlju i kroz poluotvoreni prozor ispalio u Begovića pet-šest metaka, a potom pobegao.

Mladić je pogođen u obe noge - na jednoj mu je zrno prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kroz list, dok je na drugoj okrznuto koleno. Begović je prebačen u Ortopedsku bolnicu na Banjici i stanje mu je stabilno.

- Nisam čula ništa sumnjivo sve dok se nisu začule sirene policije i Hitne pomoći. To je jedna dobra porodica i ne znam zašto bi neko pucao u Nikolu. Čula sam da je sa bratom spavao u istom krevetu, srećom pa drugo dete nije povređeno. Rano su ostali bez majke.

Njegov otac se brine o sedmoro dece, dve ćerke i petoricu sinova - kaže za Kurir komšinica, koja je želela da ostane anonimna.

Prema rečima komšija, niko od stanara nikad nije čuo da se Nikola ili njegova porodica bave sumnjivim poslovima.

- Prema nama je uvek bio ljubazan i prijatan. Kod njih policija nikad nije dolazila, a žive u ovoj zgradi više od 30 godina. U ovom kraju ima svega i svačega, pre dve nedelje je u komšiluku neko zapalio stan momku koji je dilovao drogu, ali nisam primetio da se oko naše zgrade muvaju sumnjivi tipovi - rekao je za Kurir jedan od komšija.

Motiv napada nije jasan i policija radi na rasvetljavanju ovog zločina.

(M. Ž. L.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.