Mirna noć u Beogradu

Izvor: S media, 21.Maj.2011, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirna noć u Beogradu

Protekla noć u Beeogradu bez povredjenih u saobraćajkama. U tuči, na jednom od beogradskih splavova, povredjen mladić star 21 godinu.

Tokom prošle noći na ulicama Beograda Hitna pomoć je intervenisala 88 puta, od čega je 20 intervencija obavila na javnom mestu.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, oko dva sata posle ponoći na jednom od beogradskih splavova u tuči je povredjen mladić star 21 godinu koji je sa povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << glave prevezen u Urgentni centar.

Opljačkan SOS market u Beogradu

Bez udesa i incidenata noćas u Beogradu

Prilikom pada sa visine od dva metra u Ulici Branka Cvetkovića, kako je navela Macura, povredjena je žena koja je sa povredama glave odvezena na neurohirurgiju u Urgentni centar.

Noć izmedju petka i subote u Beogradu je bila neočekivano mirna, bilo je saobraćajnih nesreća, ali u njima niko nije povredjen, kazala je Macura.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.