Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Nov.2020, 11:13

Ministarstvo prosvete: Detaljna uputstva za organizaciju rada osnovnih i srednjih škola

Svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji data su detaljna uputstva za organizaciju rada do kraja prvog polugodišta, na osnovu preporuka Kriznog štaba. Tako će od 30. novembra do 18. decembra 2020. samo učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola pohađati nastavu u školama, dok će ostali nastavu pohađati na daljinu. Po izmenjenom školskom kalendaru … Članak Ministarstvo prosvete: Detaljna uputstva za organizaciju rada osnovnih i srednjih škola se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RTS: Online i TV nastava za učenike osnovnih škola (30. novembar – 4. decembar 2020)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Nov.2020

Online i TV nastava za učenike osnovnih škola organizovana je radnim danima, a ovde je raspored časova od 30. novembra do 4. decembra 2020. godine. Svi obrazovni sadržaji emituju se putem platforme RTS Planeta, a dostupni su i preuzimanjem besplatne aplikacije RTS Moja škola za mobilne telefone...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.