Miholjsko leto odlaže uključivanje novogodišnje rasvete

Izvor: BKTV News, 04.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miholjsko leto odlaže uključivanje novogodišnje rasvete

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd doneo odluku da zbog visokih temperatura, odnosno „miholjskog leta”, odloži početak uključenja dekorativne rasvete za deset dana.

Naša dekorativna rasveta je montirana, a narednih dana biće na ulazu u Knez Mihajlovu montirana Kapija Beograda koja će biti posebna atrakcija, rekao je Vesić.

On je dodao da, zbog visokih temperatura odnosno „miholjskogm leta” dekorativna rasveta neće biti uključena >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << do 5. novembra, već deset dana kasnije.

Lokacije koje će prvi put biti okićene su plato Dimitrija Tucovića, park Mitićeva rupa, Omladinski plato u Zemunu, park Manjež, Ruzveltova ulica kod Vukovog spomenika, Bulevar despota Stefana, ulice Višnjička, Tiršova, Pasterova i Ustanička, park Ćirila i Metodija, parkovi Mali Tašmajdan i Tašmajdan, Kalemegdan, plato ispred Hrama Svetog Save, plato ispred Studentskog kulturnog centra, Cvetni trg, Sava promenada, Studentski park, Obilićev venac, dečije klinike – Tiršova, Institut za majku i dete, Olga Dedijer, kao i centri prigradskih opština.

Vesić je naveo da je dekorativna rasveta već uključena u Beču i Moskvi, da će 6. novembra biti uključena u Londonu, a 15. novembra u Parizu, kada i u Beogradu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.