Mali podržava ideju da park dobije ime po ruskom horu

Izvor: N1 televizija, 27.Dec.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali podržava ideju da park dobije ime po ruskom horu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali podržava inicijativu Vlade Srbije da park ispred spomenika caru Nikolaju Drugom u Kralja Milana dobije naziv park Hora "Aleksandrov" u znak sećanja na članove ruskog hora poginule u avionskoj nesreći kod Sočija.

Mali je rekao da je Komisija za spomenike i nazive trgova i ulica Grada Beograda danas dobila taj predlog Ministarstva kulture i informisanja.

"To će biti tema prve naredne sednice komisije, nakon čega bi trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bude na dnevnom redu prve sednice Skupštine grada u 2017. godini", rekao je Mali.

Bez smanjenja broja zaposlenih

Kada su u pitanju gradska javna preduzeća, gradonačelnik je rekao da je vremeda zaposleni u tim preduzećima osete boljitak, kako u smislu uslova za rad tako i zarada.

"O tome razgovaramo sa Vladom Srbije, a zaista ne očekujem nikakve loše vesti u smislu smanjenja broja zaposlenih ili povećanja nekih dažbina", rekao je Mali na sednici Saveza samostalnih sindikata Beograda.

On je dodao da ponekad "nije najzadovoljniji efikasnošću rada pojedinih javnih preduzeća", jer želi da svako ko tamo radi shvati da je on tu zbog građana Beograda.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.