Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Sep.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Beograd na vodi dobija prve stanare u aprilu 2018. godine

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je "Beograd na vodi" "najveće gradilište u Evropi" i najavio da će prvi stanovi u kulama tog projekta biti useljeni u aprilu 2018. godine.

Gostujući na televiziji Pink, gradonačelnik je kazao da je projektom "Beograd na vodi" "pokrenuta građevinska industrija i privreda Srbije".

"Na gradilištu se nalazi gotovo 700 radnika na šest objekata. Fasada na dve velike kule biće završena do kraja oktobra, grade >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se još dve stambene kule čija je temeljna ploča završena kao i veliki tržni centar za koji su postavljeni šipovi, a temeljna ploča počinje da se radi ovog meseca", kazao je Mali dodajući da će radovi na temelju za veliku kulu Beograd početi u oktobru ili novembru.

On je demantovao navode pojedinih medija da je projekat stopiran i da ta investicija propada.

"U Beogradu nikada više gradilišta nije bilo, a nikada više ni zaposlenih u prestonici nije bilo, pa je tako prema statističkim podacima u junu bilo 92.000 nezaposlenih, što nije zabeleženo u proteklih deset godina. Sve to pokazuje koliko je opravdano što se borimo za svako gradilište i za nove investicije", rekao je Mali.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.